fbpx

Gedachten en emoties in je lijf


In de tweede les van de cursus “Verander je Energie, Creëer Alignement” nemen we een diepe duik in de wereld van gedachten, emoties en gedrag, en hoe deze ons dagelijks leven en onze realiteit vormgeven. Je zult de intrinsieke verbanden tussen deze elementen en de systemen in ons lichaam ontdekken.
We zullen het hebben over hoe onze gedachten en emoties fysieke reacties in ons lichaam veroorzaken, en hoe dit onze acties en gedragingen beïnvloedt. Daarbij gaan we in op hoe dit alles invloed heeft op de realiteit die we dagelijks ervaren. Je leert hoe je bewustzijn en controle over je gedachten en emoties kan leiden tot het creëren van een gewenste realiteit.
Deze les helpt je begrijpen hoe je je eigen fysiologische processen kunt sturen om welzijn en harmonie te bevorderen. We zullen je voorzien van praktische technieken om je gedachten en emoties beter te beheersen, waardoor je in staat zult zijn om effectief en positief verandering te brengen in je leven.
De kennis en vaardigheden die je in deze les opdoet, zullen een cruciale rol spelen in je reis naar alignement, moeiteloosheid en flow in je leven. Na deze les zal je een grotere beheersing hebben over je interne wereld, waardoor je beter uitgerust bent om je externe wereld te transformeren.
Open chat
Hey 👋, begin je project met limitless