fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

“Verander je Energie, Creëer Alignement” is een verhelderende en transformerende cursus ontworpen om je een diepgaand begrip te geven van de energetische aspecten van het menselijk leven. Door deze cursus leer je hoe je de regie over je eigen leven kan nemen, met het besef dat je de sleutel tot verandering en transformatie zelf in handen hebt.

In Les 1, getiteld “Het Veld als Spiegel”, krijg je de kans om een nieuw perspectief op de realiteit te ontwikkelen. Je leert inzien dat we zelf een onderdeel zijn van alles wat we in onze wereld waarnemen. De les richt zich op de uitwisseling van informatie en hoe dit kan worden gebruikt als een krachtig instrument voor persoonlijke transformatie.

Les 2, “Gedachten en Emoties in je Lijf”, verheldert de rol van gedachten, emoties en gedrag in het creëren van je persoonlijke realiteit. Je leert hoe deze elementen zijn gekoppeld aan de systemen in ons lichaam, en hoe je ze kunt sturen om gewenste veranderingen teweeg te brengen.

In de derde en laatste les, “Ontdek de Kracht van je Hart”, duik je in de wetenschap achter de kracht van het hart. Je leert hoe het hart gebruikt kan worden om verschillende systemen in je lichaam te sturen, wat leidt tot meer alignement, moeiteloosheid en flow in je leven.

“Verander je Energie, Creëer Alignement” is meer dan een cursus, het is een pad naar zelfontdekking, transformatie en meesterschap over je eigen leven. Als je klaar bent voor deze reis, verwelkomen we je graag aan boord.

Open chat
Hey 👋, begin je project met limitless