fbpx

Het veld als spiegel

In de eerste les van onze cursus “Verander je Energie, Creëer Alignement” duiken we in een intrigerend onderwerp: ‘Het Veld als Spiegel’. Deze les nodigt je uit om onze werkelijkheid op een geheel nieuwe manier te zien, en te begrijpen dat wij zelf een integraal onderdeel zijn van alles wat we in onze wereld waarnemen.

Je zult leren hoe het universum functioneert als een spiegel, waarin we onze eigen energie, gedachten en emoties reflecteren. We zullen diepgaand onderzoeken hoe uitwisseling van informatie plaatsvindt en hoe we, door ons bewust te zijn van dit proces, onze persoonlijke realiteit kunnen vormgeven en transformeren.

Met deze nieuwe perceptie krijg je de kans om te zien hoe je interactie met de wereld om je heen, jouw leven kan beïnvloeden. Je zult ontdekken dat je zelf de ‘power’ in handen hebt om je leven te transformeren, en dat je kunt beginnen met het maken van de noodzakelijke veranderingen om de gewenste resultaten te bereiken.

Deze les zal je ogen openen voor de verbazingwekkende mogelijkheden die ontstaan wanneer je je eigen rol in het universum begrijpt en accepteert. Na deze les zul je beter voorbereid zijn om de uitdagingen en kansen aan te gaan die je op je pad naar persoonlijke transformatie tegenkomt.

Open chat
Hey 👋, begin je project met limitless